Selecteer Pagina

Gottfried Lüdemann; een stakker of gevaarlijke gek?

Gottfried Lüdemann; een stakker of gevaarlijke gek?

Gottfried Lüdemann: een stakker of een gevaarlijke gek?

Nieuwe roman Oh, Maria! van Marcel Beijer binnenkort verkrijgbaar

Met trots presenteert Marcel Beijer zijn nieuwste roman, Oh, Maria!, een meeslepend psychologisch drama dat zijn lezers niet snel loslaat. In dit spannende verhaal volgen we het leven van Maria, een jong meisje dat verstrikt raakt in een duister netwerk, en Gottfried Lüdemann, een mysterieuze man met een complexe achtergrond. Maar wie is hij echt? Een eenzame stakker, of een gevaarlijke gek?

Oh, Maria! gaat dieper dan de gemiddelde thriller. Het biedt een indringende blik op thema’s als vertrouwen, manipulatie en de kwetsbaarheid van onschuld. Beijer, bekend om zijn scherpe schrijfstijl en diepgaande personages, schetst een wereld waarin niets is wat het lijkt en waarin iedere keuze verstrekkende gevolgen kan hebben.

Over de auteur

Marcel Beijer is een veelzijdig schrijver en journalist die met zijn werk al meerdere malen de grenzen van spanning en emotie heeft opgezocht. Met Oh, Maria! bewijst hij opnieuw waarom hij een meester is in het creëren van intrigerende verhalen met een krachtige boodschap.

Pre-orderen Oh, Maria!

Oh, Maria! verschijnt bij uitgeverij Ambilicious en is vanaf oktober verkrijgbaar bij alle bekende boekhandels en online platforms. Laat je meevoeren in een verhaal vol onverwachte wendingen en complexe karakters. Durf jij Gottfried Lüdemann beter te leren kennen?

📚 Bestel nu jouw exemplaar van Oh, Maria! via ambi@ambilicious.nl en ontdek het mysterie dat lezers in zijn greep houdt.

Eerdere boeken van Marcel Beijer zijn hier te vinden.

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers