Selecteer Pagina

Roman Gouden Bergen van Marcel Beijer nu beschikbaar in alle Nederlandse bibliotheken

Roman Gouden Bergen van Marcel Beijer nu beschikbaar in alle Nederlandse bibliotheken

Roman Gouden Bergen van Marcel Beijer nu beschikbaar in alle Nederlandse bibliotheken

ALMERE – De roman Gouden Bergen van auteur Marcel Beijer is vanaf nu in iedere bibliotheek in Nederland te bestellen. Dit is opmerkelijk, aangezien het boek al in 2020 verscheen en ook al in het Engels is vertaald.

Tot nu toe was Gouden Bergen alleen te bestellen in de Nieuwe Bibliotheek van Almere. Dat het zo lang heeft geduurd dat het boek landelijk bij alle bibliotheken beschikbaar is, heeft te maken met de aanmelding bij Biblion, de organisatie die de boeken voor bibliotheken inkoopt.
De roman is ook internationaal erkend en inmiddels vertaald in het Engels.

Timetravel-roman

Het boek is een timetravel-roman en gaat over een vrouw die rond 1990 haar leven opbouwt in de nieuwbouwstad Almere. Net als de beleidsmakers had ook zij grote dromen. Plotsklaps vindt ze zichzelf terug in het Amerika van 1907, tijdens de goldrush. Carolien is daar een vrouw van stand, maar raakt bevriend met een jonge prostituée – een schande. Deze vriendschap verandert hun beider levens in beide jaartallen. Totdat er een spraakmakende moord wordt gepleegd.
In ‘Gouden bergen’ maakt Beijer de lezer stap voor stap deelgenoot van een fascinerend mysterie…

5 sterren

Gouden Bergen kreeg op bijna alle boekensites de maximale waardering van 5 sterren.

Marcel Beijer debuteerde in 2017 debuteerde met de veelgeprezen roman ‘Overwonnen Verlangen’. In oktober komt zijn nieuwste werk Oh, Maria! uit.

Voor meer informatie, bezoek de website van Marcel Beijer of uw lokale bibliotheek.

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers