Selecteer Pagina

Contract Marcel Beijer bij uitgeverij Ambilicious

Contract Marcel Beijer bij uitgeverij Ambilicious

Contract Marcel Beijer bij uitgeverij Ambilicious

ALMERE – Uitgeverij Ambilicious uit Breda gaat de nieuwe roman van Marcel Beijer uitgeven. Beijer is journalist en columnist in Almere en bracht eerder de romans Overwonnen Verlangen en Gouden Bergen uit.

Beide partijen zijn met elkaar in verbinding gebracht door literair agent Dorine Holman. Beijer rondde begin dit jaar het manuscript van zijn derde roman Oh, Maria af. Naar verwachting verschijnt het boek in het najaar van 2024.
Ambilicious, een opkomende kracht in de uitgeverswereld, staat bekend om zijn toewijding aan het ondersteunen van opkomende en gevestigde auteurs. Ambilicious gaat niet voor de eenmalige bestsellers, maar voor een langdurige relatie met de schrijver.

Oh, Maria! is op waarheid gebaseerd

Beijer is blij met de samenwerking. “Het verhaal van Oh, Maria is deels op waarheid gebaseerd, maar ook confronterend. Literair agent Dorine Holman zag direct in Ambilicious de juiste uitgever voor dit verhaal.”

Confronterend verhaal

Uitgever Inanna van den Berg van Ambilicious: “In het confronterende verhaal Oh, Maria voel je pijn, verwondering en spreekt het geweten. De journalistieke achtergrond en professionaliteit van Marcel verrijken de lezer vanaf de eerste letter tot de laatste punt.”

Eerdere boeken van Marcel Beijer
Overwonnen verlangen (2017)
Gouden Bergen (2020)
Golden Mountains (2022)

De boeken zijn hier te bestellen

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers