Selecteer Pagina

Journalist & Journalist

“Goedenavond dames en heren. Welkom bij Journalist & Journalist. Vanavond is één van onze gasten Journalist. Hij is bij onze concurrent vooral bekend als parlementair journalist.
“Journalist, wat is uw visie op de ontwikkeling in Den Haag, de laatste weken?”
“Ja, goedenavond, fijn dat ik weer aanwezig mag zijn bij Journalist & Journalist. Ik begin bijna een vaste tafelgast te worden, hahaha.”
“Ha, ha, ha.”
“Maar goed, ingaande op uw vraag is natuurlijk allemaal wel spannend geweest. In de wandelgangen waren veel CDA’ers toch wel erg ongerust over de ontwikkelingen binnen de partij.”
“Hoe heeft u dat ervaren als journalist?”
“Ja, dat is iets waar je als journalist een bepaalde antenne voor hebt. Maar ik was niet de enige. In de wandelgangen wemelde het van collega’s die bevestigden dat zij ook CDA’ers ongerust door de wandelgangen hebben zien lopen.”
“Praat u daar dan met collega’s over?”
“Ja, voortdurend. U moet zich voorstellen: een béétje parlementair journalist is hier in Den Haag aanwezig. Dus we hebben wel contact, ja. ha ha ha.”
“Ha ha ha. Wat kunnen we de komende weken verwachten op het politieke toneel? U als journalist van de concurrent kan ons dat vast wel vertellen…”
“Ja, maar dat kan de journalist van uw eigen omroep ook wel hoor, hahaha. Die liep ook in de wandelgangen.”
“Ha ha ha. Dat is waar, maar we hebben u hier nu zitten…”
“Ha ha ha. Ik ben vereerd. Er zijn talloze deskundigen in Nederland, maar u kiest mij, Journalist, uit. Ha ha ha.”
“Ha ha ha. Nou, dank daarvoor in ieder geval. Dat is een mooi bruggetje naar ons volgende item: Journalist treitert Journalist en zo dreigt een confrontatie voor de Raad van de Journalistiek. Wie kan daar beter iets over vertellen dan oud-journalist: Journalist. Welkom bij Journalist & Journalist…”

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers