Selecteer Pagina

Naboteren

Bijna zeven jaar lang groeiden Almeerders mee met Debby, Koen, Nelly en Bram Mulder. Het Almeerse gezin dat de hoofdrol speelde in mijn columns die verschenen in Almere Vandaag en Almere DEZE WEEK. Alle columns van dit gezin zijn nu gebundeld in het boek Naboteren.

Naboteren is voor Almeerse begrippen redelijk uniek te noemen. Auteur Marcel Beijer bundelt in dit boek zijn columns over het gezin Nelly en Bram Mulder en hun kinderen Debby en Koen. De columns verschenen aanvankelijk in Almere Vandaag onder de titel Bloedjes, later in Almere DEZE WEEK onder de titel Hoeksteen.
Bijna zeven jaar lang groeiden Almeerders mee met het gezin dat symbool staat voor zoveel Almeerse gezinnen. In de zomer van 2010 is Beijer gestopt met de perikelen rond het gezin.

Kerstverhaal
In het 247 pagina’s dikke boek zijn alle columns opgenomen die ooit zijn verschenen. Ook is een hoofdstuk opgenomen met columns die nooit gepubliceerd zijn. Heel bijzonder is het wat langere kerstverhaal waarin het gezin zich ontfermt over een verwaarloosd poesje van zes weken oud, dat op straat wordt gevonden.

Ideaal cadeau
Naboteren (ISBN 978-1-4461-6268-2) is een ideaal cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis. Het is voor € 5,00 te koop in de Webshop.

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers