Selecteer Pagina

Zonnebrand

Zonnebrand

Nu het coronavirus even een adempauze heeft genomen hebben de wappies hun pijlen gericht op een ander groot wereldwijd complot: de zonnebrandcrème. Deze crème beschermt onze huid niet, aldus ‘deskundigen’ (ahum) als politica Eva Vlaardingenbroek en topmodel Gisele Bündchen, het veróórzaakt juist kanker.
Mooie vrouwen hoor, dat zeker, maar ik zou niet bij ze op consult gaan als ik een melanoom op mijn lijf ontdek. Zonnebrand is pas giftig als je er, gedurende lange tijd, dagelijks drie flessen van opdrinkt.
Niet als je het op je huid smeert.
Dermatologen kunnen er met hun pet niet bij: huidkanker is juist één van de meest voorkomende kankersoorten en zorgt in ons land voor 800 doden per jaar.
Maar de wappies hebben al eerder laten blijken geen snars te geloven van wat deskundigen zeggen. Zonnebrand is net zo gevaarlijk als een vaccin.
Met hun verknipte achterdocht hebben ze zichzelf nu twaalf maanden per jaar een podium gegeven: in het griepseizoen met corona en in de zomermaanden zonnebrand.
Wat zien deze wappies overigens als alternatief voor zonnebrandcrème?
Minder zonuren!
Oh, ironie.
Al die zielepoten die zo te hoop liepen tegen de lockdown omdat ze eventjes niet naar buiten mochten, kiezen er nu dus voor zoveel mogelijk binnen te blijven.

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht!

deel dit bericht met je volgers